U bevindt zich hier:   Startpagina » Gastenboek
Zoek
Leden

Opnieuw inloggen :
Naam:
Wachtwoord


  Aantal bezoekers 322 leden
Bezoekers ingelogd
(niemand)
Snif !!!
Contact informatie
Gastenboek


Nr #2505
Door: Michaelploeg op 03/09/2018 @ 20:32
Waar kan ik meer informatie vinden over de nieuw te bouwen routes op de kop van goeree? Hoe kan ik helpen?

Nr #2503
Door: renvi op 04/10/2017 @ 08:35

Groot onderhoud parkoers Middelharnis.

Zaterdag 7 oktober gaan onze vrijwilligers aan de slag op de mtb route van Middelharnis. Deze dag willen we de slechte stukken aanpakken van het traject naast de ijsbaan zodat er de gehele winter over gereden kan worden..

Logischerwijs zal dit deel van de route in ieder geval in de ochtend gesloten zijn voor alle gebruikers.

...

Alle hulp is welkom vanaf 8.30 bij de ijsbaan. Kruiwagens en scheppen zijn ook onmisbaar... Voor koffie, thee en wat lekkers word uiteraard gezorgd. Zien we je zaterdag 7 oktober ?


Nr #2498
Door: Opa op 14/08/2017 @ 22:39
Komende zaterdag heel mooie MTB tocht Helvoirt verschillende afstanden 30-40-50-70km

Nr #2495
Door: renvi op 03/04/2017 @ 19:34

Ook in 2017 organiseert Gerwin speciaal voor MTB-flakkee een mtb-rit vanuit Bleiswijk.

Naast twee aangelegde MTB-parcours gaan we ook verschillende onverharde paden opzoeken. Daarnaast zitten er voor Nederlandse begrippen de nodige hoogte meters in, pakken we een stukje Rotterdam en zien we naast verschillende natuurgebieden ook de nodige kassen.  

We starten na een bak koffie of thee vanuit Bleiswijk. (er is voldoende parkeergelegenheid) Via voor mtb-ers onbekende onverharde paden gaan we door het mooie natuurgebied de Rottemeren opweg naar het welbekende en zware parcour van Bergschenhoek. Vervolgens volgt een mooie route langs de Rotte en het Kralingse bos richting de beklimming van de Brienenoordbrug. Lang genieten van de mooie skyline van Rotterdam doen we niet, want we gaan direct door naar de Willemsbrug om weer uit te komen bij de Rottemeren. Hier volgen we wederom de Rotte om bij de Zevenhuizerplas een stuk onverharde single track te pakken. Hierna bestaat de mogelijkheid om weer terug te keren naar de startplaats als +/- 60km wel genoeg is, maar om de limoncello te verdienen zal er via verschillende fietspaden en onverharde paden richting het parcour van Zoetermeer gefietst worden.

We eindigen de rit door het kassengebied van Bleiswijk om na voltooiing van de rit te genieten van een welverdiende Limoncello.   

Afbeeldingsresultaat voor limoncello

Resultaat zal zijn: +/- 100 km en 460 hm, maar kan elk moment aangepast worden als dat nodig mocht zijn.


Ga je ook mee?  GRAAG VROEG GENOEG AANMELDEN  

We willen rond 08.30 uur verzamelen in Bleiswijk voor eerst een bakkie en dan rond 09.00 uur op de fiets stappen. Het is een klein uurtje met de auto dus willen we rond 07.30 uur vertrekken vanaf Tankstation Knops te Sommelsdijk.  

Je kan je aanmelden via onze infomail; info@mtbflakkee.nl


Nr #2494
Door: Mtb op 02/04/2017 @ 18:13
Afgelopen Dinsdagavond was weer de eerste avond terrein na de winterperiode. We hebben in 2 groepen gereden, de sport en de fun. We hopen dat de funploeg voorlopig voldoende aanwas heeft zodat ook voor de beginners de drempel laag blijft. Zeker de eerste weken zal iedereen weer gaan bouwen aan de conditie. We hopen elkaar te zien op de dinsdag- en of donderdagavond om 19.00 uur bij ons startbord bij sportcomplex de Gooije.

Take a bike an have fun,

MTB Flakkee

Nr #2491
Door: Mtbflakkee op 30/12/2016 @ 16:20
Zaterdagmorgen vertrekken we gezamenlijk om 08.45 uur vanaf rotonde van der Heijden, Dirksland richting start Oliebollentocht Langeweg Middelharnis.

Nr #2490
Door: MTBFlakkee op 24/12/2016 @ 14:25

31 December 2016 rijden  we onze jaarlijkse Oliebollentocht van MTB Flakkee.

Dit jaar hebben we samen met Cycling Team Flakkee (CTF) gezamenlijk een evenement gepland omdat er vele rijders vaak met beide teams rijden.

MTB Flakkee gaat deze dag de oliebollentocht rijden en CTF heeft op deze dag een vossenjacht georganiseerd.

We zullen deze ochtend gezamenlijk om 09.30 uur starten vanaf het verenigingsgebouw van de katholieke kerk aan de Langeweg te Middelharnis. De eerste kilometers zullen we dezelfde route rijden welke gaat over een door MTB Flakkee in 2016 aangelegde route. Na dit gedeelte zullen de beide ploegen splitsen en zal MTB Flakkee de oliebollentocht rijden en CTF de vossenjacht. Uiteraard kan iedereen zelf bepalen  welke rit ze gaan rijden. We zullen na de inspanning weer samen terug komen waar we gestart zijn om nog ff gezellig met elkaar na te praten onder het genot van lekkere oliebollen.

We hopen jullie te zien op deze laatste dag van 2016

met sportieve groet MTB Flakkee 


Nr #2489
Door: opa op 23/10/2016 @ 16:04
hoi wie vrij is en zin heeft 11/11 2016 prachtige mtb tocht Belgie
o2 bikers Magazijn onder agenda
verschillende afstanden tot max 85km

Nr #2487
Door: MTBFlakkee op 18/09/2016 @ 14:15

Hallo MTB(st)ers,

Afgelopen jaren hebben we met vele vrijwilligers een aantal MTB-tracks op Goeree Overflakkee aangelegd in Oude Tonge, Dirksland en Middelharnis. Alles in goed overleg met de gemeente GO en grondeigenaren.

Mede door ons enthousiasme en de vrijwilligers die zich daar voor in zetten hebben we dit jaar een heel mooi bedrag als subsidie gekregen van de gemeente om deze routes aan te leggen en verbeteren. Eén van de wensen was om de routes uit te pijlen en een startbord waar je deze route op kan bekijken. Door de subsidie en onze vaste sponsoren is dit allemaal mogelijk gemaakt en daar zijn we ook heel trots op.

Woensdagavond 5 Oktober om 19.30 uur zal het routebord van onze MTB track in Oude Tonge  officieel worden geopend door een wethouder van de gemeente GO. Het bord zal worden geplaatst op het parkeerterrein van sportpark De Koepel aan de Suissendijk 10 te Oude Tonge

Een aantal rijders gaan vanuit Dirksland, op de MTB uiteraard hier heen. We vertrekken die avond om 18.30 uur vanaf het sportcomplex de nieuwe Gooye te Dirksland en rijden via Middelharnis naar Oude Tonge. Eventueel kunnen rijders aanhaken die mee willen fietsen (doe ff een mail naar info@mtbflakkee.nl). We hopen dat velen van jullie de moeite willen nemen om bij deze onthulling aanwezig te zijn, dit kan uiteraard met of zonder fiets. Het is natuurlijk gelijk een mooie dank aan de vele vrijwilligers die dit hebben gerealiseerd, de sponsoren van MTB Flakkee en de gemeente voor de subsidie.

Ook in Dirksland wordt er een bord geplaatst met de route er op. Dit bord wordt niet officieel onthuld maar is vanaf 5 oktober ook geopend. Het bord komt te staan bij sportcomplex de nieuwe Gooye. Na 5 oktober zullen we ook hier vandaan gaan starten met de trainingen!  

Hopelijk tot 5 oktober in Oude Tonge,  

Met sportieve groet,

MTB Flakkee


Nr #2486
Door: Renvi op 18/09/2016 @ 12:14
Alle plekjes voor het wekend naar Houffalize zijn gevuld. 14 Personen hebben zich ingeschreven voor dit gezellige sportieve weekend.
StartVorige [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ] 10 volgende pagina'sVolgendeEinde